Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Tweedehandsmachines Antwerpen

Wij bij KN Service hebben regelmatig tweedehandsmachines ter beschikking in Terhagen, bij Antwerpen. Al onze machines voldoen aan bepaalde vereisten en worden ook grondig gecontroleerd voor ze te koop aangeboden worden. Als u graag een toestel wilt kopen, maar niet meteen een grote investering wilt doen, dan zijn onze tweedehandsmachines in Antwerpen een echte aanrader.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Koop tweedehandsmachines om de prijs te drukken

Als de aankoop van een nieuwe machine een wat te grote investering is voor uw budget, is het zeker de moeite waard om te kijken naar ons aanbod tweedehandsmachines. Door een machine tweedehands te kopen, drukt u de prijs zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. Onze machines hebben namelijk allemaal het nodige onderhoud gehad en zijn indien nodig hersteld. U kan bij ons onder andere de volgende machines tweedehands verkrijgen:
·        Tweedehandshoogwerkers
·        Reinigingstoestellen
·        Tweedehandsheftrucks
·        Energietoestellen

Aan u om te kiezen welke tweedehandsmachines u wilt kopen om mee aan de slag te gaan. Dat hangt vaak af van de werkzaamheden. Heeft u slechts voor een beperkte periode een machine nodig, dan bieden wij ook een huuroptie aan. Zo kan u verschillende machines, zoals een ladderlift huren en deze na de werkzaamheden terug binnenbrengen.

Bekijk ons tweedehandsaanbod

Druk de prijs door voor een van onze tweedehandsmachines te kopen. Wij bij KN Service rondom Antwerpen garanderen u dat ze allemaal naar behoren werken en u er vlot mee aan de slag kan gaan tijdens uw werkzaamheden. Bij interesse kan u ons bellen op het nummer 0479/22 33 49 of een e-mail sturen naar [email protected].

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: