Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Tweedehands een heftruck kopen in Antwerpen

Wilt u graag tweedehands een heftruck kopen in Antwerpen? Bij KN Service helpen we u graag verder. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en hebben dus de nodige expertise om u de juiste machines aan te raden voor uw specifieke werkzaamheden. Bovendien rekent u op een snelle service.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Kies uit verschillende merken als u tweedehands een heftruck gaat kopen

Wilt u tweedehands een heftruck kopen in Terhagen, nabij Antwerpen? Dan hoeft u zeker niet in te zitten over de kwaliteit van de tweedehandsheftrucks. Ze worden namelijk uitvoerig gecontroleerd en hebben het nodige onderhoud gehad. Indien nodig wordt de heftruck ook hersteld. Een voordeel van het tweedehands kopen van een heftruck is dat u uw kosten beperkt zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij staan namelijk ook klaar voor het onderhoud en de herstelling van uw tweedehandsheftruck van onder andere de volgende merken:

Stel gerust vragen over onze machines

Naast het tweedehands kopen van een heftruck, kan u bij KN Service ook een heftruck huren. Dat is een goede manier om kosten te besparen, zeker als uw werkzaamheden binnen een korte periode afgerond worden. Stel gerust vragen aan ons team in Terhagen, dicht bij Antwerpen, over de tweedehandsheftruck die u op het oog heeft. Contacteer ons via het e-mailadres [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen.     

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: