Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

De optimale herstelling van uw heftruck in regio Antwerpen

De herstelling van uw heftruck, hetzij in onze winkel in Terhagen, nabij Antwerpen, hetzij bij u op verplaatsing, kan u met een gerust hart aan KN Service overlaten. Deze herstelling vindt plaats onder de vakkundige leiding van zaakvoerder Kurt Nauwelaers. Hij staat al meer dan twintig jaar in het vak en is al zijn hele leven gepassioneerd door techniek. Wij zijn dé expert als het gaat om de reparatie van heftrucks en iedere andere bouwmachine die u kan bedenken.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

De herstelling van uw heftruck is in goede handen

De reparatie van heftrucks zit onze techniekers na al die jaren ondertussen in het bloed. Wij gaan voor een 100% klantvriendelijke aanpak en als u dat wenst, voeren wij de herstelling van uw heftruck ter plaatse uit: in Antwerpen, de Benelux, of indien nodig zelfs doorheen heel Europa. Bovendien proberen wij onze service steeds zo snel mogelijk te leveren. Een kapotte machine kost u immers geld en dat beseffen wij maar al te goed. Op onze herstellingspagina vindt u meer informatie over onze hersteldienst, waaronder welke machines wij allemaal herstellen. Naast de reparatie, kan u bij ons ook terecht voor het kopen van heftrucks. Wij hebben namelijk zowel nieuwe als een tweedehandsheftruck in ons aanbod.

Contacteer ons wanneer uw machines het begeven

Laat ons weten wanneer de herstelling van een heftruck nodig is om uw bouwproject niet in het gedrang te brengen. Wij zijn op dat vlak graag de redder in nood! Bel ons op het nummer 0479/22 33 49 of stuur een e-mail naar [email protected] om ons in te schakelen voor de reparatie van uw heftrucks of andere bouwmachine(s), zoals de herstelling van een hoogwerker.
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: